• Hurtig og diskret forsendelse

    Bestilte varer fra os bliver behandlet
    altid diskret og sendes i umærkede kasser med posten direkte til dit hjem eller til din nærmeste posthus.

    Her kan du se, hvordan vores pakke ser

  • 30 dage penge tilbage

    I Pleasureland.dk du altid får 30 dage køb. Du behøver aldrig at bekymre dig, hvis du vil have tid til at ændre gave eller julegave, du har købt, hvis du har brug for at sende det tilbage, det eneste krav er, at produktet er i samme stand som da du modtog den, ny og ubrugt.

Kondomguide - helt ind til skindet!

Stor profilguide - vi hjælper dig med at finde det rigtige kondom

Kondomet beskytter mod kønssygdomme og forhindrer uønsket graviditet. Men udvalget af kondomer er stort og de findes i alle former og afskygninger. Hvilket kondom passer dig. Se i vores guide.

Delaykondomer

En enkel og sikker måde at forsinke udløsningen - og på den måde ha skøn sex længere tid. Disse kondomer bedøver hele penisen, fra hoved til rod, hvilket gør at du kommer senere end uden dette kondom. Disse kondomer er desuden lidt kraftigere, hvilket også er en medvirkende årsag til at du kommer senere.

Kondomer med smag

Stimulerer fler sanser. Kondomer med smag er naturligvis fremstillet med oralsex i tankerne. Det kan være en måde at gøre oralsex bedre for alle parter. De er naturligvis ligeså anvendelige til almindelig sex, hvis i ændrer taktik undervejs. Velinvesterede penge, hvis du er urolig for om din partner ikke syntes det smager godt eller er bange for at tage ladningen i munden eller ud over sig. Der er et stort udvalg af smag at vælge i mellem: chokolade, banan, jordbær og appelsin t.ex.

Store kondomer

Er du veludrustet. Tag det roligt, vi har også en model der passer dig. Store kondomer gør at du ikke oplever dem som for stramme og du behøver ikke at være bange for at de hopper af. Dine eskapader i soveværelset bliver både bedre og mere sikre. Fakta: et almindeligt kondom er op til 18 cm langt, store kondomer er op til 25 cm.

Allergifrie kondomer

Er du allergisk mod latex.Tag det roligt. Vi har en substitut der både passer dig og garanterer den samme beskyttelse og pasform. Allergifrie kondomer er altid praktiske at have i sit sortiment. Du kan jo også træffe en partner som er allergisk mod latex. Bland finesmekkere anses disse kondomer faktisk for at være mere naturlige og mere behagelige at anvende. Prøv dem og få bedre sex - du har alt at vinde!

Ribbede  kondomer

Dem som påstår at sex uden kondom er det bedste har aldrig prøvet ribbede og rillede kondomer. De er specielt fremstillet for at tilføre en ekstra diminsion af stimulering til begge parter. Hvordan mønstret og overfladen ser ud er forskelligt fra mærke til mærke. Oftest er det dog med ribber, riller eller knopper og frynser.

Tynde kondomer

Maximal beskyttelse og minimal tykkelse. Tynde kondomer fremstilles af den bedste kvalitet latex og er tyndere end et standardkondom - men ligeså holdbart. Helt enkelt en måde at opleve sikker sex - som var det uden kondom.

Små kondomer

Det er meget vigtigt at et kondom sidder godt og det er ikke sikkert at standardstørrelsen passer alle. Et kondom i den rette størrelse, der sidder perfekt, giver naturligvis bedre og mere sikker sex. Du slipper også for at være urolig for at de hopper af, hvis du oplever at standardkondomer er for store, prøv disse for bedre og mere sikker sex.

Huskeliste når du anvender kondom:

1. Et kondom kan bare anvendes en gang.
2. Når du skal tage kondomet ud af den beskyttende folie, er det vigtigt at du åbner det i siden, så du ikke laver skader på kondomet.
3. Sæt kondomet på allerede under forspillet. En stiv penis afgiver også lidt sperma og kan allerede der smitte med evt. kønssygdomme.
4. Luft i kondomet øger risikoen for at det går i stykker. Når kondomet er sat på plads er det vigtigt at få presset alt luften ud.
5. Det er vigtigt at du holder kontrol med at kondomet sidder på plads hele tiden. Det kan let krype op og hvis det sker er det vigtigt at du sætter det på plads igen. Hvis      kondomet hopper helt af - smid det ud og sæt et nyt på. Det er sikrest  på den måde.
6. Et kondom hører ikke hjemme i toalettet - det skal smides ud i skraldespanden. Husk det.