• Hurtig og diskret forsendelse

  Bestilte varer fra os bliver behandlet
  altid diskret og sendes i umærkede kasser med posten direkte til dit hjem eller til din nærmeste posthus.

  Her kan du se, hvordan vores pakke ser

 • 30 dage penge tilbage

  I Pleasureland.dk du altid får 30 dage køb. Du behøver aldrig at bekymre dig, hvis du vil have tid til at ændre gave eller julegave, du har købt, hvis du har brug for at sende det tilbage, det eneste krav er, at produktet er i samme stand som da du modtog den, ny og ubrugt.

Sådan køber du romantisk undertøj til hende

At købe undertøj til din kæreste kan være sensuelt og romantisk men også  svært.

Faldgruberne er mange. Tag det roligt - vi guider dig igennem købet.

Størrelsen er vigtig

Ikke altid helt enkelt. Det kan jo være farligt eller afslørende at spørge lige ud. Det skal jo være en overraskelse, men du vil heller ikke købe forkert størrelse. Hvordan gør man? Det er sikkert bare at rode rundt i gardaroben i den ædle sags tjeneste. Husk at lægge tingene nøjagtigt som de lå. Dette er vigtigt at notere:

 1. BH-størrelse.
 2. Størrelse på trusserne.
 3. Tøjstørrelser.
 4. Hvilke materialer og farver hun foretrækker.

 

Hvis hun derimod ved at du vil købe undertøj til hende, så spørg efter følgende:

 1. Brystmål (mål gerne selv)
 2. Taljemål
 3. Hoftemål
 4. Hvilke typer af undertøj, farver og materialer hun foretrækker

Når du har alle de informationer du behøver er det bare at gå i gang. Husk på! Dameundertøj er ikke bare trusser og BH, men en helt verden af finurligheder. Der er med andre ord mere at vælge i mellem end der var tidligere. Læs derfor hele vores guide, så er du bedre klædt på inden købet.

Sådan vælger du den rigtige størrelse på hendes frække natkjole

At vælge den rigtige størrelse er svært. Men fortvivl ej. Det er ligeså svært for hende, da størrelser variere meget fra mærke til mærke. Det kan være din livline. Selv pasformer er der stor forskel på, så det kan være et minefelt du begiver dig ud i. Kommer du derimod helskindet ud af det, vil du kunne nyde det længe. Start med at have alle de rigtige mål, så er du godt på vej.

Husk på: Når du køber dameundertøj online findes der oftest en størrelsesguide i produktbeskrivelsen. Så har du alle mål, specielt brystmål, talje og hofter, så er du godt på vej og rammer næppe helt ved siden af.

Sådan vælger du den rigtige størrelse BH.

De fleste størrelser dameundertøj refererer til din kærestes BH-størrelse, så hvis du har det rigtigtige mål er du næsten i hus. Det kan forekomme at når du undersøger hendes BH-sortiment at du støder på flere forskellige størrelser. Ret så almindeligt faktisk. Vælg størrelsen på den BH hun anvender mest, det er sikkert den der passer bedst og er mest bekvem.

Alternativ i onesize findes også

Jo, der findes faktisk dameundertøj i onesize. Men inden du bestemmer dig for at tage den lette udvej, så husk på at onesize passer de fleste, men ikke alle. Risikoen for at pasformen kan være for stram eller løs findes stadig. En udførlig beskrivelse findes altid på alle vores produkter og det er heller ikke usædvanligt at der desuden findes en "onesize plus".

Sådan vælger du den rigtige stil på hendes undertøj

1. Kig tilbage i tiden

Din gave skal få hende til at føle sig sexet og selvsikker og tryg. Forsøg at erindre hvad hun har på, når hun vil vise sig fra sin bedste side. Hvad hun tager på til en romantisk middag eller til fest. Finder du en lignende stil i undertøj er den hjemme.

2. Gå ikke bananas

Er hun den mere traditionelle type i tøjstil er det klogt ikke at skeje for meget ud. Det kan gå helt galt og risikoen for at hun aldrig vil have det på er stor. Hvis stilen er for udfordrende kan det også gå galt og blive fortolket som hun ikke er sexet nok. Ja, hvis hun ikke allerede anvender den type af undertøj.

3. Køb til hende – ikke til dig selv

Det er vigtigt at huske at det hovedsageligt ikke er dig der skal være tilfreds med gaven. Husk at købe undertøj til hende i en stil som du tror hun vil elske ikke hvad du kunne tænke dig......

4. Er du stadig usikker

Spørg hendes venner. De kan hjælpe dig med at finde den rigtige stil og smag. Sørg for at de ikke sladrer.

Herefter vælger du den rigtige farve og det rigtige materiale.

To klassiske og sikre kort der sjældent rammer helt ved siden af er sort og rød. Blandt materiale mulighederne er blonder og silke altid et hit. Men du kan fuske ved at checke hendes gardarobe af kjoler. Så rammer du sikkert ikke helt ved siden af. Der er en stor chance for at de farver og materialer hun foretrækker i kjoler osv. er sikkert de samme hun foretrækker i undertøj. Sværere er det faktisk ikke. Hvis ikke det er det rigtige valg er du alligevel chanceløs.

Husk på!

1. Sammenlign ikke hendes krop

Det er meget få kvinder der krop som en fotomodel, så undgå for guds skyld (måske mest for din egen) at sige at du har set en model har haft dem på. Prøv hellere med at du så dem og syntes at de helt sikkert ville passe perfekt til hende. Du reducerer presset på hende og risikoen for at få dem retur i hovedet med en svada om hun aldrig vil få en modelkrop og du ikke er tilfreds med hendes krop.

2. Du handler trygt

Du har altid 30 dages bytte og fortrydelsesret hos pleasureland.dk  - når du køber undertøj.