Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Lær dig sensuel massage!

Kom godt igang - undgå de mest almindelige fejltagelser

Vil du tage forspillet til et nyt niveau? Lad os foreslå en erotisk massage. Det er ikke bare dit forspils repertoir som bliver bredere - Det er en perfekt måde at opnå både fysisk og følelsesmæssig kontakt. Man smelter sammen to til en. Sådan her gør du.

Forbered dig.

Stemningen er alfa og omega. Begynd med at sørge for at rummet er varmt - din partner skal være halvnøgen og der findes ingen grund til at man skal småfryse. Vi anbefaler også at du dæmper belysningen - på den måde kan din partners øjne slappe af. Tænd levende lys der gør det hele mere romantisk.

Anvend det rigtige udstyr

For at din massage skal opleves så smidig og skøn som muligt er det vigtigt, at du anvender en massageolie eller massagecreme. Så vil dine hænder kunne glide uhindret hen over kroppen og du maximerer effekten af din sensuelle massage. Det lugter samtidigt godt og sørger for den rigtige stemning.

Se vort store udvalg af massageolie  her>>

Hvis du er ude efter en anden slags varme foreslår vi at du køber massageolie fra et massagelys. Du tænder helt enkelt lyset og lader det smelte lidt og så har du en dejlig varm olie, som du hælder på huden og anvender som en velduftende massageolie. Obs. kontroller temperaturen på olien inden du hælder den ud over din partner. Lad den evt køle lidt ned, hvis den er for varm.

Se vort store udvalg af massagelys  her>>

Begynd blidt...

Det vigtigste du skal tænke på, når du masserer er at du ikke trykker for hårdt. Massagen skal føles skøn,  ikke gøre ondt eller føles som et kiropraktorbesøg. Så begynd derfor blidt og spørg din partner om hvordan det føles. Om det er for blidt/hårdt. Hvis du er usikker på hvordan du skal gøre, findes der mange bøger om emnet, der er både pædagoiske, letforståelige og vejledende.

...men ikke for blidt

Rent psykologiskt  er det vigtigt at dit håndelag er fast og bestemt. En fast hånd føles tryg og beroligende - præcis som når du giver hånd til nogen. Dine håndflader skal helst formes, så de er så flade som muligt og med helt afslappede fingre, så de glider naturligt hen over kroppens konturer

Anvend fingerspidserne

En erotisk massage skal ikke altid være intensiv og dybdevirkende. Tværtimod kan det modsatte være pirrende og erotisk og give grobund for erotiske fantasier. Træk fingerspidserne let gennem håret og lad dem røre nakken og følg konturerne ned af din partners krop .

Masser med tommelfingrene

Dine tommelfingre er et potent værktøj. Med hjælp af dem kan du både massere og trykke spændinger i musklerne væk. Ryggen, skuldrene, nakken og lårene er typiske områder på kroppen, der er velegnet til denne teknik. Tryk helt enkelt tommelfingrene ned og lad dem glide væk fra dig med et let tryk og fortsæt skiftevis højre/venstre i blide bevægelser væk fra dig selv.

Husk på!

Hvid du håber på at din massage skal lede til noget mere intimt, er det vigtigt at vælge en massagecreme i stedet. Massageolie kan ikke anvendes som glidemiddel og det er heller ikke kondomsikkert. Men der findes massagecremer, der fungerer fint som blødgørende til massage og som glidemiddel på samme tid.

Tre fordele med massage:

 • Sig det uden ord

  Kommuniker med et stille romantisk sprog. Kropskontakten og massagen er ikke verbal kommunikation og desuden intimt - man kommer hinanden nærmere og sexlivet bliver meget bedre.

 • Smertelindrende og stressdæmpende

  Selv den mest simple massage kan være smertelindrende og stressdæmpende. Ved at lokalisere og massere stressknuder vil din partner få mindre ondt og fokuserer mindre på smerte og medfølgende irritation og stress.

 • Sænker blodtrykket og giver bedre immunforsvar

  Massage stimulerer kroppens blodcirkulation, det sænker blodtrykket og styrker immunforsvaret – og det er med garanti værdsat!

Emma
 • Kontakt os:
  kundeservice@vuxen.dk

 • Fragt kun 25 kr

 • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
 • Set for nylig

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen