• Hurtig og diskret forsendelse

    Bestilte varer fra os bliver behandlet
    altid diskret og sendes i umærkede kasser med posten direkte til dit hjem eller til din nærmeste posthus.

    Her kan du se, hvordan vores pakke ser

  • 30 dage penge tilbage

    I Pleasureland.dk du altid får 30 dage køb. Du behøver aldrig at bekymre dig, hvis du vil have tid til at ændre gave eller julegave, du har købt, hvis du har brug for at sende det tilbage, det eneste krav er, at produktet er i samme stand som da du modtog den, ny og ubrugt.

Om Vuxen.dk

Vuxen er en af Nordens førende leverandører af intimprodukter.

Vi tilbyder omkring 10.000 produkter. Vi har markedes bredeste sortiment, med alt til sexuelt velbefindende og et aktivt sexliv. Altsammen for at give dig som kunde et endnu bedre udvalg.

Vort store lager og meget effektive logistik, gør at du altid kan regne med sikre, diskrete och hurtige leverancer. Bestillinger som kommer ind på hverdage inden kl. 14.00 sendes normalt altid samme dag, som vi får bestillingen.

Markedes ledende varemærker

Vi samarbejder kun med markedes største og mest respekterede varemærker. Vi repræsenterer de fleste ledende varemærker i Norden. Vi er Nordisk grossist for så kendte varemærker som Pipedream. California Exotics, Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, Nasstoys, NSnovelties, Rocks-off, Shunga, Skins, Screaming O, Icon Brands, Bswish, ID, Sportsheets, Electric Lingerie, Hustler, Orion med flere. 

Total leverandør af intimprodukter både til privatmarkedet og til butikker. 

Vi er total leverandør af intimprodukter til både privatkunder og til mange andre erotikbutikker i Skandinavien.