• Hurtig og diskret forsendelse

    Bestilte varer fra os bliver behandlet
    altid diskret og sendes i umærkede kasser med posten direkte til dit hjem eller til din nærmeste posthus.

    Her kan du se, hvordan vores pakke ser

  • 30 dage penge tilbage

    I Pleasureland.dk du altid får 30 dage køb. Du behøver aldrig at bekymre dig, hvis du vil have tid til at ændre gave eller julegave, du har købt, hvis du har brug for at sende det tilbage, det eneste krav er, at produktet er i samme stand som da du modtog den, ny og ubrugt.

Sexlegetøj

Populære Sexlegetøj

Inspirerende læsning

Dildoguide del 1
Dildoguide del 1
Dildoguide del 1. En nybegynderguide til valg af den rigtige dildo.
Dildoguide del 2
Dildoguide del 2

Nybegynder guide til dildoer og vibratorer.

Tal sammen om sexlegetøj.
Tal sammen om sexlegetøj.

Bliver du kold som is ved tanken om at din partner finder noget af dit sexlegetøj?

Guide til analsex
Guide til analsex

Analsex kan åbne helt nye døre til sex og nydelse hos både mænd og kvinder. Området omkring anus er utroligt følsomt for berøring da der findes flere erogene zoner både indeni og udenpå omkring anusåbningen.

Dildoen er det mest populære sexlegetøj. Dildoer er fallos formede stave, som man anvender til oral, vaginal eller anal penetrering. Tanken er at dildoen skal fungere som et mandligt kønsorgan og fungerer derfor udmærket til onani. Dildoen er med tiden blevet ligeså populær at anvende som et redskab i sexlege. Dildoen findes i alle former, farver og konsistenser. Visse vibrerer - andre gør ikke. Nogle er bløde, mens andre er hårde. De findes som realistiske og naturtro kopier, mens andre er i fri fantasi, udformet med et bestemt formål for øje.

Loading