Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.
-47%
Fuzion Xchange
Ingen anmeldelser
599 kr.
Anbefalet1.139 kr.(-47%)
  • 10 vibrationsprogrammer
  • Bedste pris
  • Opladelig – miljøvenlig
  • Prostatastimulering
  • Med trådløs fjernbetjening!
  • Vandafvisende - kan bruges i badet
Læs mere om produktet

Desværre er produktet udsolgt. Men rolig! Vi kan meddele dig, så snart den er tilbage på lager.

Hold øje med produktet
Diskret levering100 dages returpolitik1 års garanti
Bestiller du før kl. 14.00, bliver ordren sendt samme dag!

Produktbeskrivelse

Xchange's base åbner for diskret opladning som tillader dig at genopleve nydelsens top igen og igen. Enestående teknik møder luksuriøs styling, med 3 kraftige vibrationer og 7 pulserende indstillinger til at bringe dig til toppen af nydelsen.


CURVE - Mød den næste generation i intimt mandligt nydelsestilbehør. Bring din fornøjelse til den højeste tinde med Curve. Prostata massageren er genopfundet, Curve forener over et årti af banebrydende ekspertforskning med det ultimative indenfor sofistikeret design til at skabe uforglemmelige nydelsesoplevelser. Eskaler din nydelse med 3 udsøgte vibration- og 7 pulseringsindstillinger, hvilket giver en vifte af muligheder for at opnå langvarig tilfredsstillelse - uanset om det er solo eller parleg. Curve's prostata skaft og mellemkødsbase kan låses op til diskret opladning og grundig rengøring, så du kan gense nydelsens top igen og igen. Overgiv dig til nydelse. Curve - en ny generation i nydelse.


OVAL - en forførende dobbelt intim-massager. Den stilfulde strømlinede silhuet skaber langvarig nydelse og bygger op til eksplosive, ubesværede orgasmer, igen og igen. Over et årti med meget avanceret forskning adskiller denne sofistikerede anal- og mellemkødsmassager sig fra sine jævnaldrende. OVAL's ulåselige stik og mellemkødsbase giver mulighed for størst mulig diskretion, både hjemme og for den erfarne rejsende. Enestående teknik møder luksuriøs styling, med 3 kraftige vibrationer og 7 pulserings-indstillinger til at bringe dig til toppen af nydelse. Giv efter for dine dybeste lyster. OVAL - det ultimative erotiske møde.


Xchange's base åbner for diskret opladning som tillader dig at genopleve nydelsens top igen og igen. Enestående teknik møder luksuriøs styling med 3 kraftige vibrationer og 7 pulserende indstillinger til at bringe dig til toppen af nydelsen.

KORTE DATA

Detaljer

Vandtæt
Ja
Batterier medfølger
Genopladelige
Vibrationer
3 Vibrationer & 7 Pulseringar
Uden ftalater
SKU
RO10FZXSBK

anmeldelser0

Relaterede produkter

din vogn
  • For nylig set

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen