Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.
På lager til omgående levering
Clone-A-Pussy With Sleeve Kit
1 anmeldelser
399 kr.
  • Bedste pris
  • Hudvenlig silikone
  • Klon dit favorit organ!
  • Indeholder også glidecreme
Læs mere om produktet
Diskret levering100 dages returpolitik1 års garanti
Bestiller du før kl. 14.00, bliver ordren sendt samme dag!

Produktbeskrivelse

Lav en fantastisk masturbator til din kæreste eller elsker, der får ham til at tænke på dig, mens han nyder den stramme følelse og det smukke materiale. Perfekt gave til privat brug, fødselsdag, valentinesdag eller bachelorparty mm.

Clone-a-Pussy Plus Muffe Kit - Original kit med tilhørende sleeve! Med dette sæt, kan du nemt lave en kopi af dine skamlæber i plantinhærdende body-safe silikone. Det er både sexet og super sjovt at lave.
Dette sæt kombinerer håndværk og kropspositivitet, hvilket resulterer i en helt unik lomme masturbator.

Pakken indeholder alt hvad du behøver for din oprettelse:
- Silikone
- Støbepulver (algebaseret)
- sleeve
- Containere
- Vandbaseret glidecreme
- Container til støbning
- Instruktioner

KORTE DATA

Detaljer

Uden ftalater
SKU
CAPSLEKIT

anmeldelser1

Alice
Troede, at dette ville være en sjov gave til kæresten, men den kan ikke bruges. Har gentaget castingen 8 gange, og hver gang er der noget galt. Enten havner alt på gulvet, så der ikke er nok gips tilbage (ikke en let vinkel, samt de advarer om, at det vil spildes, så jeg var forberedt på det, men det var urimeligt meget). Når du så synes, at den er blevet helt okay, så bliver den som sne, falder for langt ned, op eller til siden. Eller der har været for meget gips, så der er ikke nok af den silikone, som du får med. Købte ekstra pulver og en støbning var ok, så gik videre med den. Derefter skal du sætte en "kile" i, så der er et hul i midten som indgang. Denne kile ødelagde det hele og nu står jeg med en fleshlght, som er flad med et ovalt hul i. Derefter kontaktede jeg Clone-a-Willy’s hjemmeside for at kontrollere, hvad jeg gør forkert. Det viser sig så, at mange har haft det samme problem med kilen, så de har fået erstatning. Jeg antager at vuxen.se, sælger den gamle version, fordi jeg fik den kile, som de sendte med. Jeg ville elske dette produkt, men er blevet skuffet. Undskyld! Vil ikke anbefale nogen at købe sættet, hvis du ikke har så mange penge, da du vil smide penge ud af vinduet.
lavet2019-10-17

Anbefalede produkter

Relaterede produkter

DU FORTJENER BEDRE SEX!
din vogn
  • For nylig set

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen