Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Alt om BDSM

Bagved bogstavkombinationen gemmer der sig en verden fuld af mystik, myter og spændende lege.


Hvad er BDSM

BDSM er et stort begreb der indeholder: bondage/diciplin, dominans/submission (underkastelse) og sadomasochisme. Hovedsageligt handler det om at udøvelse af magt, kontrol og smerte med et sexuelt formål.

Hvorfor BDSM?

For nogle kan det være en måde at piffe sexlivet op, øge nydelsen og skabe mystik. Andre betragter BDSM som en livsstil/orientering. En del tænder på at dominere andre på at en partner er dominerende.Men det er meget vigtig at overholde alle overenskomster og hinandens viljer under en BDSM-akt.

Hvordan fungerer BDSM?

Bondage indbefatter f.eks. reb, håndjern og tvangstrøjer. Bondage kan ex. handle om at begrænse nogens bevægelses frihed fysisk eller mentalt, men det kan også være en måde at udtrykke underdanighed eller lydighed.

Disciplin handler mest om at give en belønning eller straf for forskellig opførsel. Også disciplin kan være af både fysisk og psykisk karakter og det værdsættes normalt da det giver dig følelsen af at bestemme eller underkastelse

Dominans bygger på en overenskomst om at den ene part har magten og den anden part adlyder. Det kan ex. handle om at den underkastende part ikke må se sin hersker i øjnene eller bliver bundet fast i sengen.

Submission er engelsk og betyder underdanighed. At være underdanig indebærer et ønske om at underkaste sig ens partners vilje eller kontrol og det praktiseres derfor ofte sammen med en eller flere dominante personer. Mange mennesker der er vant til at have kontrollen oplever det som skønt og befriende at underkaste sig andre.

Sadomasochisme er at give og tage imod smerte i et sexuelt formål. Menneskets krop frigiver endorfiner, når den udsættes for smerte og mange leder efter det kick man får af endorfinerne, snarere end selve smerten i sig selv.  Det kan lede til ophidselse og fysiske sensationer, snarere end smerte.

Tips: Anvend et stopord!

Da BDSM handler om at prøve grænser af er det vigtigt at være lydhør overfor sin partner. Selvom i har indgået overenskomster skal man være meget opmærksom på at lytte til hinandens signaler og ønsker. RFSU anbefaler at anvende "trafiklyset". Grøn betyder: Ok, bare fortsæt. Gul betyder: Tag det roligt nu. Rød betyder: Stop jeg vil ikke mere og vi afbryder legen. Ifølge loven kan man ikke godkende og acceptere at blive mishandlet eller det der er værre, skadet. En BDSM leg der sporer ud kan derfor medføre et højst unødigt retsligt efterspil.

Hvad behøver du til BDSM?

Se hele vores store udvalg af BDSM-legetøj her >>

Tre eksempler på BDSM udstyr

Ball gags

“Gags” gør at bæreren ikke kan tale uden at forstyrre åndedrættet. Den spændes fast over hovedet, samtidigt som en gummibold sidder mellem læber og tænder. Der findes desuden varianter, der har som formål at holde munden åben. En ballgag kan skabe spænding i sengen, da et par ofte tvinges til at øge den kropslige kommunikation, når den ene part ikke kan kommunikere verbalt og på den måde blive mere lydhør overfor hinandens behov.

Øjenbind.

Du er med garanti ikke den første eller sidste, der undrer sig over, hvorfor man ikke skal kunne se noget under sexakten. Men at koble bort muligheden at se noget forstærker kroppens andre sanser. Det leder f.eks. til øget følsomhed ved berøring, smag, lugt og lyd samtidigt som man mindsker selvbevidstheden.

Håndjern

De er præcis magen til dem der anvendes på det hvide lærred eller den lokale arrest, selvom du eller din partner tager dem på frivilligt er funktionaliteten den samme. Med hjælp af håndjern kan man låse hænderne bag ryggen eller sætte dem på anklerne, så personen ikke kan stikke af.

Med hvem?

Savner du en partner findes der masser af klubber i Danmark, der har fester med indslag af BDSM. Det er bare at google.

Emma
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt kun 25 kr

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen