Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Feriesex

Sådan får du bedre sex i sommer

Det er højsæson for lysten i din krop - Vuxen ved, hvordan du får bedre feriesex.

Ferie er mere end bare afslapning og rejser. Solen får os i bedre humør og vi søger efter nye partnere og mere spænding i ferien. Der findes flere kneb til at sætte fuld fart på sexlivet i sommer - her er 10 hotte tips!

1. Planlæg sexlivet

Mange planlægger ferien ned i mindste detalje, men vældigt få lægger planer, når det gælder sexlivet. Du kan lyde usexet og frastødende, men det har sine fordele at strukturere jeres sexaktiviteter. Tal med hinanden og i forhandler jer frem til en løsning, som i begge er tilfredse med. Hvor, hvornår og hvordan i vil have sex?

2. ...men glem ikke spontaniteten

Fordelen med ferie er at du glemmer alt om hverdagen derhjemme. Du behøver ikke at  tænke på tiderne i vaskekælderen eller hvornår du skal hente børnene. Bare hav sex når lysten trænger sig på og vov at træde udenfor det tradiotionelle mønster med morgen-eller aftensex!

3. lav en liste

Et par har altid mest sex, når man er nyforelsket og det er let at der kommer for meget rutine og slendrian ind i sexlivet. Ferien er det perfekte tidspunk at rejse tilbage til tiden, hvor i var nyforelsket og tage en promenade ned af memory lane of sex. Lav en liste over 15 ting som i lavede i begyndelsen, da i var nyforelsket , men som i aldrig gør mere. Udfør et eller to punkter af på listen hver dag

4. Tag udfordringen

Det er ikke nok at udføre det som i "plejede" at gøre. Tag udfordringen op og udlev jeres fantasier. Lav noget i aldrig har prøvet før! Hvilken sexuel fantasi vil i prøve i virkligheden?

5. Hav nærkontakt

Kvindens hud er takket være østrogen fuld af lystpunkter og kærtegn udløser hormonet oxytocin, der hjælper både mænd og kvinder til at få orgasme. Rør ved hinanden og kærtegn hinden så ofte som muligt. Det skaber nærhed/nærværelse og det får lysterne til at boble. En let massage i den varme sol er en perfekt start.

6. Begynd ved poolen

Sex i vandet er ikke altid så skønt som det ser ud på film og af forklarlige årsager heller ikke altid let at gennemføre. Men forspil i poolen er en helt anden ting.

7. Spar ikke for meget

Ifølge en undersøgelse, så øges sexlysten hvis standarden på jeres hotelværelse på ferien ikke er for spartansk. Så hvis du vil have mere sex, ja så er der ingen vej uden om - du må åbne pengepungen lidt mere og booke et hotelværelse med større romantikfaktor. Spar på andre ting i stedet f.eks krobesøg, flyverejsen, rejsetiden etc.

8. Spis rigtigt

Skaldyr, Mørk chokolade og jordbær er naturens eget afrodisiakum. Skaldyr indeholder zink, der beskrives som sexmineral nr. 1, chokolade indeholder det central stimulerende stof  fenyletylamin og forhøjer niveauerne af serotonin i kroppen, hvilket giver øget sexlyst. Jordbær er proppet med C-Vitaminer der gør dig alert og frisk. Så det er bare at tage for sig af sæsonens fine råvarer  og husk at lyst skaber mere lyst.

9. Lad dig inspirere

Mange læser kogebøger eller ser på madprogrammer på tv for at få inspiration til aftensmaden. Vældigt få få gør det samme, når det handler om sex. Sørg for at medbringe sexbiblen Kama Sutra på ferien.

10. Drik ikke for meget

Alkohol dæmper de sexuelle evner hos både mænd og kvinder og fører ofte til et dårligere sexliv. For meget alkohol gør det svært for mænd at få rejsning og for kvinder bliver det sværere at få udløsning. Drik med måde.

 

Emma
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt kun 25 kr

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen