Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

G for G Punktet

Ernst Grafenberg lyder måske som navnet på en kedelig person, men han var den tyske gynækolog der opdagede G-Punktet. Tak Ernst.

De som har været heldige og finde den lykkeknap er i himmerriget. Dem som aldrig har fundet det undrer sig stadig over om det findes, som med Bermudatrekanten og små grønne marsmænd. Pleasureland har nogle af de nødvendige hjælpemidler, når du rejser ud for at finde G-Punktet.

Jamen hvor er så det mystiske G-Punkt.

G-Punktsorgasmer er meget kraftigere end en almindelig vaginal orgasme, de kan til og med få kvinden til at sprøjte en spermlignende vædske (uden sperm naturligvis). G-Punktet ligger tre til fire cm inde i den ovenliggende del af skeden, den kan nåes både med penis eller en finger. 

Sæt dig på hug. Før en finger eller to mod området langs klitoris´s  "bagside". Fingeren/fingrene føres så langt op at du mærker livmoderhalsen åbning. Træk så fingrene langud igen, samtidigt som du trykker dem mod skedevæggen. Når du kommer til et område der er ekstra følsomt bøjer du fingeren , ligesom når du vil makere til nogen om at "kom her". Masser derefter og tryk lidt hårdere (kan kræves et kraftigt tryk). Hvis du pludselig føler dig tissetrængende har du fundet det rigtige sted. Slæk en smule på trykket og fortsæt med at stimulere området. Du vil hurtigt mærke at området hæver op på grund af øget blodtilførsel. Minder om noget der sker hos manden ved stimulering. Nerverne bliver nu overfølsomme  og vil bede dig om nåde, både om at slutte og fortsætte, det er ufatteligt skønt. Det er ikke at anbefale at man begiver sig på G-Punktsjagt, hvis børnene eller svigermor er i nærheden. Glem ikke at anvende rigeligt med glidemiddel og at være varm i kroppen inden du begynder. En ordentlig omgang klitoris massage kan få dig i den rigtige stemning.

Hvilke vibratorer vil give mig G-Orgasme?

Alt som en penis eller et par fingre kan - kan en vibrator gøre meget bedre. Pleasurelands udvalg af sexlegetøj til G-Punktet er varierende og der findes noget for enhver smag og pengepung.

Held og lykke med G-Punktsjagten og giv ikke op, hvis det ikke lykkes i første forsøg. Det er værd at lede efter.

Emma
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt kun 25 kr

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen