Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Guide: Strap-On

En strap-on giver dig mulighed for at eksperimentere med de stereotype kønsroller og variere, hvem der har kontrollen. Strap-ons kan bruges på forskellige måder, af alle uanset seksuel orientering, og kan virkelig berige dit sexliv!


Hvad er en strap-on?
En strap-on är en sexleksak som traditionellt består av en sele (även känt som harness) och en dildo med eller utan en ihålig insida. Vissa remmar kommer med en dildo som är fäst vid selen, medan andra kommer separat och fästs på selen med en platt bas eller en sugkoppsbas i kombination med en O-ring. Det finns även strap-ons utan sele.
En strap-on er et sexlegetøj, der traditionelt består af en sele (også kendt som en harness) og en dildo med eller uden et hult indre. Nogle kommer med en dildo fastgjort til selen, mens andre købes separat, og dildoen fastgøres til selen med en flad base eller en sugekopbase kombineret med en O-ring. Der findes også seleløse strap-ons.


Hvorfor bruge en strap-on?
En strap-on er et meget alsidigt sexlegetøj, som alle kan nyde uanset køn og seksuel orientering. Med en strap-on kan kvinden penetrere en mand analt, også kendt som pegging, eller penetrere en anden kvinde vaginalt eller analt. En strap-on er et fantastisk legetøj for lesbiske par, hvis du ønsker at opleve penetration under sex. For en mand kan en strap-on bruges til dobbelt penetration eller til penetration i tilfælde af fx erektil dysfunktion. I sidstnævnte tilfælde skal man vælge en strap-on dildo med en hul inderside. Disse modeller er også perfekte, hvis din partner blot ønsker en "fyldigere" oplevelse under samlejet. Strap-ons kan derfor bruges af alle og er et spændende sexlegetøj, der kan åbne for en helt ny verden af ​​muligheder.

Vigtige dele af en strap-on
En strap-on består som regel af to dele: selen og dildoen. En sele er remdelen, som går rundt om dine hofter. Mange seler ligner boxers eller trusser, afhængigt af din kropsform og præferencer. Når man lærer at bruge en strap-on, er det vigtigt at sikre sig, at dildoen og selen er kompatible, da dildoen skal passe gennem en O-formet åbning.

Selen: Nogle seler har stropper, som ofte er æstetisk tiltalende og meget sexede. Det er også vigtigt at huske, at en sele ikke altid behøver at gå rundt om dine hofter. Du kan også finde seler, der passer rundt om dit hoved eller dine hænder.

Dildoen: Du kan vælge mellem mindre dildoer, tykke dildoer, realistiske dildoer, urealistiske dildoer, hule dildoer, vibrerende dildoer og meget mere. Det vigtigste er at sørge for, at din dildo passer ind i åbningen af ​​din sele. Nogle seler kommer med udskiftelige ringe for at rumme forskellige dildostørrelser, men de fleste har en ring.

Hvis dildobasen er for lille, vil den glide ud af selen under sex, hvilket kan forstyrre stemningen. En dildo, der er for bred, vil simpelthen ikke passere gennem ringen og kan ikke fastgøres til din sele.


Hvad kan man gøre med en strap-on?
Afhængigt af hvad du og din partner kan lide, kan en strap-on bruges til:

- Blowjobs
- Vaginalt samleje
- Analsex
- Onani

Brug af strap-on med en partner
Du har måske aldrig behøvet at bruge stødende bevægelser under samleje før. Hvis det er tilfældet for dig, vil stød føles meget mærkeligt i starten! Hvis du har en mandlig partner, så bed ham evt. om en lektion. Doggystyle er en god begynderstilling – den er som regel nemmest for begyndere, da den ikke kræver det samme niveau af hoftestyrke. Eller måske du vil prøve missionær, hvor du kan fokusere mere på at gnide dig mod din partner?

Kommunikation er altid nøglen, når det kommer til sex, og strap-on sex er ikke anderledes. Bed din partner om at give dig masser af feedback om, hvad der føles godt. Gå langsomt til værks, indtil I begge får styr på det. Nogle gange kan strap-on-sex være en følelsesmæssig oplevelse for begge parter. At have strap-on på for første gang og have samleje med strap-on kan føles sårbart. Hold øje med hinanden hele tiden, og tal om oplevelsen bagefter.

Matilda
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt fra kun 19 kr.

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen