Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Halloween Lingeri & Vuxenlegetøj

Er det overhovedet halloween, hvis man ikke klæder sig ud? I modsætning til fx et kæmpe, oppusteligt T-rex-kostume kan de kostumer, vi foreslår, tages frem når som helst på året til rollespil eller bare som en sjov overraskelse, når din partner kommer hjem fra arbejde!


SEXET SKOLEPIGE-SÆT
Prøv en af ​​de mest populære rollespilsfantasier denne halloween med et schoolgirl outfit! Kombinationen af ​​et slips, en lille top, et mini-skirt og en fræk, åben trusse vil helt sikkert hæve temperaturen i soveværelset denne Halloween og fremefter …

DEN FRANSKE STUEPIGE
Dette outfit vil få din partner til at sige "sacré bleu"! Overrask din partner ved at støve nogle "spindelvæv" af i svært tilgængelige hjørner, når de kommer hjem fra arbejde.


SYGEPLEJERSKEN
Et sygeplejerske-look er en sexet mulighed for en ekstrafræk halloween. Sørg for at give din partner en meget grundig undersøgelse, når du har dette outfit på!

KANINEN
Hvem kan modstå en fræk bunny? Når du har dette outfit på, vil din partner ikke kunne sige nej, når du hopper op på deres skød for at få lidt kærlighed.

SELVLYSENDE LEGETØJ OG TILBEHØR
Bare fordi natten er mørk, betyder det ikke, at dit sexlegetøj behøver at være det! Vi har flere selvlysende produkter, der stimulerer dine sanser på mere end én måde. Vil du have noget ekstrasjovt til halloween? Prøv selvlysende sexlegetøj eller måske et sæt med selvlysende håndjern og maske?


MONSTERDILDOER/-VIBRATORER
Udforsk dine allervildeste fantasier denne halloween! Vores monsterinspirerede dildoer og vibratorer er formet som alt fra dragelem til tentakler for at kunne tage sig bedst og mest fantasifuldt af alle dine nydelsespunkter.


LYS
Gør stemningen i soveværelset lige så fræk som dit halloween-outfit med et sensuelt duftlys.

Find nye produkter til dit boo-doir på Vuxen.dk!

Matilda
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt fra kun 19 kr.

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen