Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Hvad er en stødende vibrator?

Stødende vibratorer og pulsatorer er især nyttige for personer med begrænset håndmobilitet, karpaltunnelsyndrom, gigt eller svært ved at betjene sexlegetøj – og nogle stødende vibratorer kan endda bruges som håndfrit sexlegetøj. Brug af håndfrit legetøj under solo-leg frigør hænderne til at kærtegne andre erogene zoner på samme tid, hvilket giver mere seksuel nydelse.

En stødende vibrator eller "thruster" er et penetrationslegetøj, der bruger en motor til at bevæge sig ind og ud. De er designet til at trænge ind i vagina eller anus, på samme måde som en penis eller strapon-dildo ville under penetrerende samleje. Hvad er meningen med denne type legetøj? - Håndfri og/eller partnerfri penetration!

En stødende vibrator er den perfekte kombination af en dildo og en vibrator med rytmisk "thrusting". En stødende vibrator tilbyder lidt mere end en traditionel vibrator, for at hjælpe dig med at opnå en dybere orgasme gennem intern stimulation. Nogle kvinder foretrækker vibratorer med stødefunktion, så de blot kan læne sig tilbage og opleve, at vibratoren udfører arbejdet.

Stødende vibratorer og dildoer kommer i en række forskellige former, størrelser og funktioner for at imødekomme dine seksuelle behov.

KUNDEFAVORITTER I KATEGORIEN

Matilda
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt fra kun 19 kr.

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen