Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Hvordan du rengør dit sexlegetøj

Bakterier trives på dit sexlegetøj, når du er færdig med det, og det er bakterier, du helst ikke vil have i kroppen igen. Bakterierne kan skabe ubalance i din naturlige bakterieflora, hvilket for eksempel kan føre til en svampeinfektion eller en urinvejsinfektion. Derfor er det meget vigtigt at rense dit sexlegetøj efter brug. Udover at mindske risikoen for infektion og sygdom, får du også et sexlegetøj, der er rent og klar til brug næste gang!

Skal jeg rense mit sexlegetøj, hvis det er helt nyt?

Ja! Har du købt et helt nyt legetøj, kan produktet have støvpartikler fra produktion og transport i indpakningen. Derfor er det vigtigt, at du rengør produktet godt, inden du bruger det første gang.

Hvordan skal jeg så rense mit sexlegetøj?

Det er vigtigt at rengøre legetøjet med produkter, der ikke beskadiger det. Husk at fjerne batterierne, eller sørg for, at stikkontakten ikke er tilsluttet, hvis produktet er drevet af elektricitet. Pas også på ikke at få vand i legetøjet, hvis produktet ikke er vandtæt.

Vi anbefaler, at du rengør dit sexlegetøj på en af ​​disse to måder:

1) Fjern rester af glidecreme, væske og snavs med en mild sæbe (gerne antibakteriel) i lunkent vand.

2) Brug en legetøjsrens. Disse fås ofte i praktiske sprayflasker, og de både renser, opfrisker og forlænger levetiden på dit sexlegetøj. Tjek altid, at rensen kan bruges på det materiale, dit produkt er lavet af!

Husk, at hvis du efterlader dit sexlegetøj uvasket og dækket af indtørrede kropsvæsker, kan det også misfarve produktet. Ved at rense dit sexlegetøj ordentligt beskytter du ikke kun dig selv og din partner – du beskytter også din investering.

Tips og tricks:

  • Tør sexlegetøjet af med et rent håndklæde eller lad det lufttørre efter rengøring.
  • Opbevar altid dit legetøj i en opbevaringspose designet til sexlegetøj eller i den emballage, det kom i. Hvis du opbevarer det i en pose, der ikke er egnet, kan farve eller tryk plette dit sexlegetøj.
  • Opbevar ikke flere stykker sexlegetøj i samme pose. Nogle materialer kan reagere med hinanden, og det kan føre til, at produkterne smelter sammen.
  • Fjern batterierne, når sexlegetøjet ikke er i brug. Dette forlænger batteriets levetid.
Matilda
  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt fra kun 19 kr.

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen