Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Hvordan man bruger en penisring

Før du køber en penisring, vil du måske gerne vide mere om de forskellige muligheder, hvordan en penisring fungerer, og hvordan du bruger den korrekt.

Hvordan fungerer en penisring?
En penisring er en ring, der sidder rundt om penis og/eller pungen. Penisringen sænker strømmen af ​​blod ud af en erigeret penis og kan hjælpe med at gøre erektionen hårdere og vare længere. En penisring bruges hovedsageligt til at forlænge erektionstiden, men også til øget nydelse.

Er penisringe sikre at bruge?
Ja, penisringe er næsten altid sikre at bruge. For at bruge dem på den sikrest mulige måde skal du sørge for at følge disse trin, når du køber og prøver din penisring:

1. Sørg for, at den sidder ordentligt
Hvis du aldrig har båret en penisring før, så start med en justerbar eller stretchy cockring. De er nemmere at tilpasse til din størrelse.

2. Brug den ikke for længe
Sørg for at tage den af ​​efter cirka 15-20 minutter. Penis er et følsomt organ og kan blive beskadiget, hvis ringen bliver siddende for længe. Hvis du føler følelsesløshed, smerte, eller din penis ændrer farve, før den tid er gået, skal du straks fjerne din penisring. Giv din krop lidt tid til at vende tilbage til normalen, før du prøver at tage den på igen.

3. Undgå allergener
Hvis du er allergisk over for fx latex eller silikone, skal du sørge for at undgå disse materialer i din penisring. Du kan aldrig være for sikker, når det kommer til sexlegetøj, fordi det er lavet af forskellige materialer.

4. Brug glidecreme
Smør indersiden af ​​ringen og siderne af penis helt til roden af ​​skaftet, når du sætter ringen på. Vil du hurtigt fjerne penisringen? Du skal ikke bare rive den af. Det kan føre til betydelige smerter. Sørg for at bruge glidecreme til forsigtigt at trække din penisring af.

5. Rengør penisringen
Rengør din penisring efter brug for at fjerne glidecreme, kropsvæsker, bakterier og mere. Rens efter hver brug for at undgå hudproblemer eller infektioner.

Penisringe er sikre at bruge, så længe du følger trinene ovenfor.

Forskellige typer penisringe
Som med andet sexlegetøj er der forskellige typer penisringe, der hjælper dig med at få det sjovere i soveværelset.

Vibrerende penisringe: Penisringe med vibrerende komponenter kan tilføje ekstra stimulation til dig eller en partner. Det er bedst at starte med lettere vibrationer og derefter gå videre til mere intense, især for din partner.

Justerbare penisringe: En justerbar penisring er perfekt til at variere og nyde den rette mængde tryk. Skub blot låsen op eller ned for at gøre penisringen lidt mere eller mindre stram.

Strækbare penisringe: Disse ringe er lavet af blød silikone. Du strækker ringen ud og ruller den ind på din penis, ligesom et kondom.

Penis- og pungringe: Denne slags penisringe sidder omkring roden af ​​din penis og omkring dine testikler. Hvis du har problemer med at komme for hurtigt, er disse den bedste løsning.

En penisring kan hjælpe dig med at få og vedligeholde en erektion, eller den kan bare tilføje noget krydderi til dit sexliv. Den kan bruges, hver gang du har sex, eller når lysten melder sig!

KUNDEFAVORITTER

Eric
Indkøbskurv

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen