Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.

Bh-sæt

BH & BH-sæt - sexet lingeri og undertøj i forskellige farver og mønstre!

I denne kategori har vi samlet vores BH'er og BH-sæt. Et undertøjssæt består normalt af en matchende BH og trusser og undertiden endda seler med sexede strømper for at skabe et komplet look. At få et smukt sæt undertøj kan virkelig forbedre din selvtillid og er det perfekte valg, når du vil forkæle dig selv med noget ekstra rart. Undertøj skal nydes, uanset om du er i et forhold eller ikke. Hvorfor ikke få sexet lingeri frem til mandagsmødet på arbejdspladsen eller den ugentlige indkøb? Hvis du skal købe undertøj som en gave til en anden, såsom din partner, er et sæt med matchende BH og trusser ofte en succes. Hvis du er virkelig heldig, vil du også nyde det meget. Her finder du vores store udvalg af sexede og stilfulde BH'er og BH-sæt til alle situationer.

Undertøj til alle størrelser og pasform

Vi er alle forskellige, og der er ingen universel størrelse eller universelt design, der passer til os alle. Derfor har vi inkluderet BH'er og BH-sæt i en række størrelser og med forskellige pasformer, så du kan finde det produkt, der passer til din unikke krop og præferencer. Vi har BH'er eller BH-sæt i både mere elegante designs til dem, der ønsker noget diskret men smukt, og undertøj til dem, der ønsker noget dristigere med for eksempel en bundløs funktion eller en BH med åbne kopper. Vi har også klassiske blonde-BH'er og blonde-sæt, der altid er en vinder og kombinerer romantik med erotik på en perfekt måde. Uanset hvad dit drømme undertøj er, så er pasformen vigtig for at sikre et godt match, der får dig til at føle dig fantastisk og selvsikker. Tag dig tid til at finde både den model, du synes er bedst for din krop, og den korrekte størrelse på tøjet.

BH & BH-sæt til mange forskellige lejligheder

At skaffe sig sexet lingeri handler først og fremmest om dig selv. At du skal føle dig mere sexet og selvsikker. Se på undertøj som et hjælpemiddel til at fremhæve din sensualitet i dine egne øjne. Det er dog ingen hemmelighed, at undertøj er noget, som din partner eller elsker (hvis du har en) også vil sætte pris på. Vi har BH'er og BH-sæt, der passer til alle lejligheder og situationer. Vil du have noget, der efterlader lidt tilbage til fantasien? Gå efter et tøj lavet af transparent mesh stof eller med gennemsigtig blonder. Hvis du vil udstille alle dine godbidder, har vi bh-sæt med åbne bh-kopper og bundlöse trusser - perfekt til når du vil give din partner let adgang eller til frække øjeblikke af nydelse andre steder end derhjemme! Du kan også finde smukke BH'er, der passer under en gennemsigtig top til mere diskret brug. Når du har fundet den BH eller BH-sæt, der passer til dig, kan du let tage looket til et nyt niveau ved at købe et par sexede strømper eller kropssmykker. Se vores andre kategorier for at finde tilbehør til dig!

  • Kontakt os:
    kundeservice@vuxen.dk

  • Fragt fra kun 19 kr.

  • Diskret levering med anonym afsender

Indkøbskurv
  • Set for nylig

Din indkøbkurv er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. moms
0 kr.
Gå til kassen