Det ser ud til, at du anvender en gammel browser. Dette kan indebære, at siden ikke fungerer efter hensigten.
På lager til omgående levering
Stamina Training Unit
8 anmeldelser
449 kr.
  • Prisgaranti
  • Unik stimulerende tekstur
  • Let at rengøre
  • Realistisk hudmateriale
  • Fleshlight – den mest solgte på markedet
  • Træner din udholdenhed
Læs mere om produktet
Diskret levering100 dages returpolitik1 års garanti
Bestiller du før kl. 14.00, bliver ordren sendt samme dag!

Produktbeskrivelse

Nøglen til sexuel udholdenhed i sengen og dermed samtidig blive en bedre elsker, som alle piger drømmer om er ikke creme, ikke piller eller en drik..... Det er øvelse. Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit) onani produkt er et sexlegetøj til mænd. Særligt udformet for at genskabe den utrolige følelse af samleje som hjælper dig til at finde din rytme og få maximal sexuel aktivitet.

Med den patenterede Real Feel Super Skin indsats og med en specielt udformet inderkanal giver STU dig muligheden for den mest intensive træning af din udholdighed.

Når du onanerer med Fleshlight STU forbedrer du ikke bare din sexuelle udholdenhed og teknink, som bonus får du intensive skønne orgasmer, som man bare opnår med Fleshlight. Hvis du klarer at holde ud i 10 min i STU, kan du holde mindst 20 min i sengen med en pige.

KORTE DATA

Størrelse

Længde
25 cm
Penetrerende længde
22 cm
Diameter max
5 cm

Detaljer

Elasticitet
Strækbar
Vandtæt
Ja
Uden ftalater
Stivhed
Blød
Struktur
Tekstur
Åbninger
Pussy
SKU
STU

anmeldelser8

No name
Hvis jeg skal være helt ærlig, så føles sex med min fleshlight bedre, end når jeg penetrere en rigtig pige. Men jeg foretrækker selvfølgelig, at være sammen med en kvinde i stedet for en masturbator, men indimellem de menneskelige relationer, så elsker jeg min fleshlight.
lavet2020-01-02
No name
En lidt skummende følelse første gang. Troede, at "bulerne" på indersiden ville føles af mere, men det var bare en svag følelse, at det var bølget inde. Men ca 10 sekunder før man kommer, svulmer pikken, og så kan man bedre føle "bulerne", og stimulansen steg betydeligt. Med en så stærk stimulering under orgasmen, blev den lang og kraftig!
lavet2020-01-02
Therese
Som transseksuel fungerer dette legetøj utroligt godt, min penis er måske ikke fuldt funktionsdygtigt, men dette produkt, fik mig til at føle mig mere sikker, så derfor stærkt anbefalet.
lavet2020-01-02
Anonym
Har brugt den i et stykke tid. Var for nylig sammen med en pige, hvor jeg bemærkede, at det ikke var så rart mere. Så derfor holdte jeg mig meget længere før jeg kom. Dette produkt lover, at være bedre i sengen end en ægte kvinde. Man vænner sig til den meget intense, smalle fleshlight, som resultere i, at en rigtig vagina ikke føles af så meget længere. Dette kan både være godt og dårligt, men jeg synes, det var ubehageligt, da jeg ikke kunne nyde så meget af den 'rigtige' sex længere. Imidlertid var den virkning, som det lovede, og den eneste fejl, som jeg har kunne bemærke, var at låget nedenunder kunne være vanskeligt at skrue på, og at den gyldne farve falmer lidt ved vask. Den får 4,5 stjerner fra mig. Dog er 4 for lidt, men den er simpelthen ikke perfekt.
lavet2020-01-02
Se alle anmeldelser

Anbefalede produkter

Relaterede produkter

Fleshlight
Go Torque
299 kr.
DU FORTJENER BEDRE SEX!
  • For nylig set

Din indkøbsvogn er tom!

Samlet rabat
0 kr.
I alt inkl. skat
0 kr.
Gå til kassen